Press "Enter" to skip to content

Faglig indfaldsvinkel

Faglig indfaldsvinkel

Jeg har efter- og videreuddannelser indenfor mange referencerammer og betragter mig selv som en integrativ psykoterapeut og diagnostiker med hovedvægten på en neuroaffektiv forståelsesramme. Mine tilgange er psykodynamiske, eksistentialistiske, kognitive, adfærdsterapeutiske, systemiske, kropsdynamiske, sanseintegrative, samt psykotraumatologiske.

 

Nøgleordene for mit virke er at finde grundproblematikken, fastholde fokus og være kærligt og bestemt fastholdende, så klienten kommer til at arbejde med det egentlige – det der flytter.

 

Metoder

Metodisk gør jeg brug af en lang række teknikker og metoder fra mange forskellige teoretiske retninger. Det er vigtigt at lytte til klienten, skabe et trygt og sikkert arbejdsrum og opnå en alliance i forhold til at såvel klienten som jeg finder det meningsfuldt og effektivt, det vi arbejder med og måden vi gør det på.

 

Ud over bevidstgørelse, fastholdelse af fokus, planlægning af næste skridt, tanke- og adfærdsmodifikation og det helende i den lyttende og accepterende kontakt, bruger jeg realitetstestning, eksistentielt fokus samt en del teknikker, der hjælper kroppen og sindet med at finde ro, balance og selvaccept bl.a. opmærksomhedstræning og Mindfulness. Dette hjælper klienten med at få adgang til sine egne sunde, kreative og selvhelende kræfter.

Jeg er uddannet EMDR-terapeut og EMDR-supervisor. Se siden om EMDR-terapi.